Accommodatie


Het Hildegardhuis in vogelvlucht

Het Hildegardhuis is een logeeradres waar de maaltijden worden klaargemaakt volgens de inzichten van Hildegard van Bingen. Voor Hildegard van Bingen is een evenwichtige levensstijl belangrijk. Op tijd rust en op tijd gepaste fysieke inspanning. Goede voeding, maar geen overdaad. Het is belangrijk om een natuurlijk en gezond leven te leiden. Wij willen graag met u delen wat Hildegard hierover heeft te zeggen. 


Foto genomen vanuit de grote keuken, de plaats waar 

uw Hildegardse maaltijden worden klaargemaakt. Links de hoofdingang van het huis.

Uitzicht rechtdoor geeft u een blik op de bossen en velden.


Maaltijden volgens Hildegard

Volgens de inzichten van Hildegard van Bingen eten betekent niet dat u buitennissige maaltijden dient te verorberen. Als u komt zult u merken dat het evenwichtige maaltijden zijn. Het fijne is dat ook kinderen het eten meestal heel lekker vinden, door de keuze van de ingrediënten zoals Hildegard deze aanraadt. 

Twee gastenkamers

"De Rozenkamer" en "de Leliekamer" zijn eenvoudig en licht. Er zijn bijna geen versieringen waardoor de kamers een rustige uitstraling hebben. De gekozen materialen zijn hoofdzakelijk hout en katoen. De muren zijn geconstrueerd met ecologische materialen zoals hout, cellulose, en hennep. De wanden zijn geverfd met een warme okerkleurige leemverf. De kamers hebben daardoor een aangenaam leefklimaat. Heerlijk om in te slapen.  

Leefruimte binnen en buiten

U beschikt over een gezellige woonkamer van 120 m2 en een grote natuurlijk aangelegde tuin met verschillende terrassen.

Het terrein rondom het Hildegardhuis is afgesloten door hagen en hekken, waardoor u uw auto veilig kunt parkeren.


Bekijk:

                

De Rozenkamer

De Leliekamer

Het Huis

Tuin en Terras© Hildegardhuis, een logeerdadres geïnspireerd door Hildegard van Bingen - Bourgogne - Frankrijk